123hout.nl

Levering123hout.nl

Zelf vind ik 123hout.nl een van de betere webshops om dingen voor mijn kachel te kopen. Zij hebben namelijk niet alleen goede service, maar ook een gigantisch aanbod. Voor zowel binnen als buiten zijn hier verschillende dingen te vinden, dus er zit altijd wel iets voor jou bij. Zo kun je er bijvoorbeeld ook dingen bestellen om in een vuurkorf te verbranden, maar ook heel droog materiaal voor binnen. Het voordeel hieraan is dat jij hier heel veel in 1 keer kunt kopen en dat het daardoor een stuk goedkoper is. Dit komt doordat er minder verpakkingsmateriaal nodig is en in bulk kopen is sowieso goedkoper. Het enige nadeel is dat doordat het zo’n groot pallet is, jij wel zelf thuis moet zijn bij levering. Dit komt doordat het niet mogelijk om de buren met zoiets gigantisch op te schepen. Zelf snap ik dit wel en vind ik het fijn dat zij hierop hebben ingespeeld door de mogelijkheid te geven zelf een afspraak te maken. Hierdoor hoef je niet de hele dag thuis te wachten, maar alleen een bepaalde periode van de dag.

123hout.nlTevreden

Zelf heb ik nu ongeveer 5 keer iets gekocht op 123hout.nl en ik ben iedere keer ongelofelijk tevreden geweest. Betalen kon ik gemakkelijk doen via iDeal en ik heb nog nooit langer dan 5 werkdagen hoeven wachten op mijn brandmateriaal. Vorige week heb ik weer een lading binnen gekregen, dus ik ben helemaal klaar voor de zomer. Dan kan ik weer lekker in de tuin zitten en genieten bij een vuurtje van gezelligheid!

Door Quinten