Het valt niet mee om een vakantiepark te vinden die voorzien is van prima mogelijkheden om te overnachten, genoeg animatie heeft, prachtige zwembaden heeft en daarbij ook nog eens prachtige natuur in de omgeving. Vakantiepark Nederland heeft het wel allemaal, alle ingrediënten voor een geslaagde vakantie voor jong en oud zijn aanwezig. De kinderen worden niet vergeten met een geweldig animatieteam en veel speelmogelijkheden. Ook voor de ouderen is er meer dan genoeg te doen in de overdekte Plaza.

Vakantiepark Nederland

Spetteren en zwemmen met de kinderen

Weer of geen weer in de Leistert kun je altijd zwemmen, is het zomerweer dan kun je buiten zwemmen in het verwarmde golfslagbad. Maar ook wanneer het minder weer is dan ben je welkom om je eigen in de tropen te wanen in het subtropisch zwemparadijs. Met alle faciliteiten in het zwembad ben je zeker van een paar uur vermaak. De ouders kunnen heerlijk relaxen en tot rust komen in de bubbelbaden, de kinderen leven hun helemaal uit van de glijbanen of in één van de vele andere baden.

In de Plaza komt alles samen

Vakantiepark Nederland

Het bruisende centrum van Vakantiepark Nederland is de overdekte Plaza. Hier komen een aantal faciliteiten van het park samen. Sport, spel en lekker eten en drinken, of het nu regent of de zon schijnt hoog aan de hemel, in de overdekte Plaza gebeurt het allemaal. Bowlingbanen, het klushuis voor de kinderen, een supermarkt om je boodschappen te halen en het sportcafé. Te veel om op te noemen om je vakantie compleet te maken. Hier bevindt zich ook het restaurant waar je met het hele gezin de tijd kunt nemen om uitgebreid te dineren.

Door Quinten