JanvanErp

Mis je iets in je badkamer, en heb je een nieuwe badkamermeubel Weert nodig. Dan kan Jan van Erp je hierbij helpen. Ze hebben alles wat je zoekt als het gaat over sanitair. Ze hebben 4 verschillende showrooms waar je al deze artikelen kan bekijken en inspiratie op kan doen. Verder hebben ze ook op de website alle diensten die ze kunnen verzorgen op een rijtje staan. Daarnaast kan je ook zien welke projecten Jan van Erp al succesvol heeft volbracht. Je hoort het goed projecten. Ze kunnen namelijk je hele badkamer verbouwen.

badkamermeubel weert

De showrooms

Zoals je al eerder hebt gelezen beschikt Jan van Erp over 4 verschillende showrooms in Brabant. Ze zijn gevestigd in Schijndel, Born, Eindhoven en Kaatsheuvel. Op deze plekken kan je ook een afspraak plannen om te bespreken wat je wilt in je badkamer en wat je wensen en ideeën zijn. In de showroom zijn vrijwel alle items die ze hebben te zien met voorbeelden hoe ze gebruikt kunnen worden. Zo kan je jouw fantasie de vrije loop laten. 

Erg klantvriendelijk

Het personeel wat rondloopt in de winkel is erg klantvriendelijk. Ze kunnen je voorzien van goed advies over de artikelen en materialen die ze hebben.

Door Quinten