Tijdens het online shoppen is het mogelijk om kortingscodes in te vullen om wat korting te krijgen bij jouw online aankopen. Vaak krijg je deze codes heel soms wanneer een website dat aanbiedt. Als je je inschrijft bij TrustDeals krijg jij de mogelijkheid om gebruik te maken van deze kortingscodes, die allemaal zijn te gebruiken voor verschillende merken die in bezit van een webshop zijn. Elke maand zijn er weer nieuwe kortingen waarvan jij kan profiteren, schrijf je snel in.

Kortingscodes

Korting op producten van Bol.com

Bol.com is een van de grootste websites van Nederland. Overal vind je wel reclames over de producten van deze website. Je kan op deze website alles vinden. De kans is dus groot dat jij wel is wat hebt besteld bij Bol.com. Door gebruik te maken van de kortingscodes van TrustDeals heb jij de mogelijkheid om wat geld te besparen bij de aankopen die je doet op Bol.com. Door te kiezen welke kortingscode jij wilt gebruiken, wordt je gestuurd naar de website waar jij deze kortingscode kan gebruiken. Elke maand zijn er weer nieuwe kortingscodes actief waar jij weer gebruik van kan maken. 

Korting op de producten van Shein 

Online kleren kopen, doe jij dit ook vaak? De meeste dingen die online worden gekocht zijn kleren. Shein is een voorbeeld van een grote website waar jou een groot assortiment wordt aangeboden met kleren voor mannen en vrouwen. TrustDeals biedt jou de mogelijkheid om korting te krijgen op producten van Shein. Door gebruik te maken van deze kortingscodes kan jij geld besparen. Schrijf je ook in bij de nieuwsbrief zodat je weet wanneer er weer nieuwe kortingen actief zijn. 

Door Quinten