Ben jij reeds bekend met een blumat druppelsysteem? Wij willen er namelijk maar al te graag eentje bestellen. Alleen weet ik niet zo goed welke nu eenmaal geschikt is voor bij ons in de kassen.  Steeds zelf de planten water moeten geven is iets waar ik graag vanaf wil. Ik vergeet dit geregeld waardoor wij al wel eens onze oogst weg hebben moeten gooien. Om dit nogmaals te zien gebeuren zit ik niet op te wachten. Zodoende besloten om te gaan zoeken naar een druppelsysteem.

blumat druppelsysteem

Handig!

Door middel van de druppelsysteem te gebruiken hoef ik niet meer zelf water te geven. Dit gebeurt volledig automatisch! Hoe ideaal is het dat het niet meer wordt vergeten om water te geven. Aangezien ik graag op zoek ga naar de goedkope versie ben ik op het internet gaan zoeken. Vrij snel terecht gekomen op de website van Growexpert, eigenlijk ook niet meer weggegaan. Dit bedrijf heeft namelijk een zeer breed assortiment. Alles wat nodig is om te kunnen kweken kan je hier gewoon bestellen! Ook in de kosten hoef jij je hier geen zorgen te maken, voordeliger en beter vindt je echt niet!

Door Quinten