Boerderijcamping in Brabant

Boerderijcamping in Brabant daar was ik naar opzoek. Het leek mij leuk om met de kinderen te gaan kamperen. Het zou dan ook leuk zijn dat er leuke dingen te doen zou zijn voor de kinderen. Daarom zocht ik op het internet naar een passende staanplaats voor de caravan om zo vakantie te gaan houden. Zo kwam ik al snel terecht op de website van Mini Camping de Gijzel in Helvoirt. Bij deze camping kunnen dierenliefhebbers en kinderen hun hart ophalen. Omdat mijn kinderen gek zijn op dieren, besloot ik dan ook om hier een staanplaats te huren voor twee weken. een vriendelijke medewerkster kreeg ik aan de telefoon en er was gelukkig nog een plekje vrij voor mij. Toen ik het mijn kinderen vertelde dat wij op vakantie gingen waren ze door de dolen heen en dan had ik nog niet eens verteld waar wij heen gingen maar dat hou ik nog even geheim.

Boerderijcamping in Brabant

Boerderijcamping in Brabant is een groot succes en een echte aanrader

De kinderen hebben heerlijk genoten op de Mini Camping de Gijzel. Zo mochten de kinderen iedere dag met de dieren knuffelen, borstelen en voeren. De dieren die zij allemaal hebben zijn kippen, konijnen, een mini paardje en drie hangbuikzwijntjes. Maar er zijn ook twee ezels te vinden in de dierenweide. Deze ezels heten Kiki en Fleur en zijn gek om geknuffeld te worden. Voor mijn kinderen was dat geen enkel probleem en deden dit dan ook iedere dag met veel liefde. Ook mochten de kinderen de ezels borstelen. Deze Boerderijcamping in Brabant is dan ook echt een groot succes en wij hebben besloten om volgend jaar weer te gaan. de kinderen hebben geen dag verveeld en als zij genieten dan doe ik dat ook. Een echte aanrader is dus deze onderneming dan ook.Boerderijcamping Brabant

Door Quinten