Wassen

Laatst was ik op zoek naar een caravan wasstraat. Daar sta je normaal gesproken niet zo bij stil maar het was best lastig die te vinden. De caravan is namelijk te groot om zelf te wassen maar in een gemiddelde wasstraat past hij niet. Daar is hij net te hoog voor. Maar ja, het is nu wel tijd om hem te wassen. Zeker met vogelpoep op het dak wil je niet dat dat erin gaat branden. Kortom, op zoek naar een wasstraat voor de caravan zodat we straks met een schone caravan naar de camping kunnen.

Caravan wasstraat

Caravan wasstraat, schoon zonder krassen of deuken

Via onze caravan stalling kwam ik uiteindelijk terecht bij Winstons Car Cleaning in Apeldoorn. Zij hebben namelijk een roll over wasstraat die op afstand bestuurbaar is. Zo kan de caravan automatisch gewassen worden maar zonder dat de hoogte een probleem is. Hierdoor kunnen ook hogere auto’s zoals busjes, campers en caravans er ook prima doorheen. Ideaal want zo is de caravan weer helemaal schoon, zonder krassen of deuken. Tot een hoogte van 2,70 meter. Dus ook met een kleine vrachtwagen kun je er nog doorheen! Ideaal want dit soort wasstraten zijn vaak lastig te vinden.

Winstons Car Cleaning

Interieur reiniging

Naast de caravan wasstraat kun je bij Winstons Car Cleaning ook het interieur van je auto laten reinigen. Zo wordt ook de binnenkant van je auto weer helemaal schoon. De auto wordt helemaal uitgezogen en ook de bekleding kan worden gereinigd. Misschien dat we dat de volgende keer laten doen. Voor nu genieten we van een schone caravan. Ik ben erg tevreden over deze wasstraat en we komen er dan ook zeker een keertje terug. ondertussen heb ik ook al meer mensen Winstons Car Cleaning aangeraden.

Door Quinten