Voor mijn nieuwe woning, wilde ik graag een nieuw interieur, maar wel iets wat niet iedereen heeft. Daarom ging ik opzoek op het internet en typte ik bij de bekende zoekmachine meubelmakerij Zeist in. Zo kwam ik al snel terecht op de website van Ellenmarie, ook wel bekend als timmervrouw Utrecht, waar zij gevestigd is. Zoals ik op de website zag bij deze onderneemster, had zij veel ervaring en maakte zij niet alleen kasten maar ook ontwerpt zij:

  • – Werkplek
  • – Exterieur
  • – Keukens
  • – Tafels

Dit was precies wat ik zocht en maakte dan ook een afspraak met deze onderneemster om mijn interieur te laten ontwerpen en maken.

Mooie interieur voor een lage prijs

De werkwijze van de meubelmakerij nabij Zeist is gemakkelijk. Omdat ik eerst een afspraak had gemaakt met Ellenmarie, werd alles eerst besproken zoals mijn wensen en de mogelijkheden. Toen dit allemaal besproken was maakte deze onderneemster een ontwerp. Deze was in 3D en ik kreeg ook de offerte te zien wat het zou gaan kosten. Hierdoor gaf ik meteen mijn goed keuring om mijn interieur te laten maken door dit bedrijf. Alles staat nu in mijn woning en ik ben enorm enthousiast over mijn interieur en dat voor die prijs.

Door Quinten