panterprint tassen

Ben je fan van de meest uiteenlopende producten die voorzien zijn van een panterprint? En kan je op dit moment eigenlijk wel weer eens een nieuw tasje gebruiken om de voor jou essentiële spullen mee te vervoeren als je onderweg bent? Zoeken naar een winkel die fraaie panterprint tassen aanbiedt is dan wat je te doen staat. Een tas die deels van leer is gemaakt kan aan te raden zijn als je van leer houdt, al doe je er dan wel goed aan te zoeken naar een merk dat bedachtzaam omgaat met zijn leervoorraden. Als dat merk verder kan aantonen dat ze de arbeidsomstandigheden waaronder hun producten worden vervaardigd, dan is dat natuurlijk ook een groot pluspunt. En wat betreft het tasje zelf: we kunnen het ons goed voorstellen dat je enthousiast zou zijn over een crossbody tasje. Lees hieronder wat de voordelen zijn van dit type tas.

panterprint tassen

Voordelen crossbody tasjes

Een crossbody tasje biedt de volgende voordelen aan jou als gebruiker:

• Je kunt dit tasje zowel aan je eigen voorkant als achterkant dragen.

• Het hangt over je schouder aan een diagonale band. Je hebt dus je handen helemaal vrij. Handig als je op de fiets zit of een dansje waagt in de disco!

• Over deze schuine band gesproken, normaal gesproken kun je deze in positie verstellen. Je kunt je tasje dus hoger of juist lager dragen als je daar behoefte aan hebt.

• Voor potentiële dieven zijn crossbody tasjes niet interessant, want het is nagenoeg onmogelijk deze te stelen. 

Door Quinten