gardena grasmaaier

Ook anno 2021 kiezen er nog altijd veel mensen voor om een gazon te laten aanbrengen in hun tuin. Zo’n gazon geeft immers een sfeervolle, ruimtelijke en warme uitstraling mee aan je tuin. Daar komt nog bij dat een gazon mogelijkheden biedt om op te sporten of spelletjes te doen. Een gazon blijft doorgaans ook nog eens het hele jaar groen. Dat is vooral ideaal op grauwe dagen in de winter. Dankzij je gazon heb je dan namelijk toch nog wat kleur in je tuin. Een gazon dient natuurlijk wel goed onderhouden te worden. Dit doe je hoofdzakelijk door het met enige regelmaat te kortwieken, oftewel te maaien. Een grasmaaier is daarvoor wel een vereiste. Ben je op dit moment op zoek naar een nieuwe grasmaaier? Dan is een Gardena grasmaaier een speciale aanbeveling waard. Hieronder lees je welke keuzes je hebt op het gebied van Gardena grasmaaiers.

gardena grasmaaier

Welke soorten grasmaaiers biedt Gardena zoal?

Het merk Gardena biedt onder meer de volgende soorten grasmaaiers:

  • Voor mensen die zo weinig mogelijk tijd willen besteden aan het maaien van hun gazon heeft Gardena robotmaaiers op de markt gebracht.
  • Elektrische grasmaaiers die functioneren met een kabel en een stekker.
  • De koolmesmaaier: dit is een stille grasmaaier die is uitgerust met een maalcilinder. Je dient deze zelf vooruit te duwen. Je zou deze maaier kunnen uitbreiden met een opvangbak.
  • Een roterende grasmaaier. Vooral de nieuwste varianten, die zijn voorzien van handige beugels, zijn bijzonder gebruiksvriendelijk.

Door Quinten