G4S

G4S Zwolle zorgt ervoor dat iedereen op de hoogte is van de veiligheid tijdens het werk. Weet jij namelijk al wel wat er moet gebeuren als er brand uitbreekt? Zoek jij dan als eerste naar de veiligheid of probeer je zoveel mogelijk mensen te helpen? Persoonlijk ben ik van mening dat het zorgen voor andere onwijs van belang is. Zodra jij namelijk weet hoe dat je een brand moet blussen of je collega’s moet evacueren, dan wordt het voor jezelf ook prettig om te werken. Althans, vanaf het moment dat ik mijn BHV had behaald voelde ik me een stuk fijner. Zo wist ik precies wat ik moest doen als er iets gebeurde.

G4S ZwolleDankzij G4S Zwolle zijn mijn collega’s up to date!

Aangezien ik dankzij mijn training erg enthousiast hiervan ben geworden. Wilde ik ervoor zien te zorgen dat mijn collega’s dit ook zouden krijgen. Zodoende ben ik op het internet gaan zoeken naar de mogelijkheden om andere deze training ook te geven. Tijdens mijn zoektocht op het internet had ik diverse mogelijkheden gezien. Uiteindelijk kwam ik terecht op de website van veiligheids-trainingen.nl. Hier is het namelijk mogelijk om zowel het reanimeren te leren en tevens een brand te blussen. Nu moest ik nog wel zien uit te zoeken welke collega’s dit ook graag willen leren. Zodoende heb ik een vergadering ingelast en ben ik het met iedereen gaan bespreken. Tot mijn grote verbazing zag ik dat vrijwel iedereen hieraan mee wilde doen!

G4S Zwolle

Een zeer mooi en geweldig gevoel om te zien dat iedereen hetzelfde denkt. Ik heb er dan ook voor gekozen om contact op te nemen met veiligheids-trainingen.nl. De vraag had ik gesteld in de hoop dat zij in een korte periode bij ons al aan de slag konden gaan. In diverse groepen krijgt een ieder straks deze training aangeboden! Perfecte G4S Zwolle vind je overigens door het hele land!

Door Quinten