E-sigaretE-sigaret

Toen ik voor het eerst van de E-sigaret hoorde moest ik lachen. Dat een apparaat de normale manier van roken zal vervangen. Het idee leek mij erg raar, maar tegelijk werd ik hier wel een beetje nieuwsgierig naar. Daarom ben ik op het internet gaan zoeken. Al snel kwam ik op de website van de SmokeSmarter terecht. Hier zag ik diverse modellen voorbij komen en ook de vloeistof en andere accessoires die je hiervoor kan gebruiken. De prijs van zo een starterset viel reuze mee en dat maakte mij nog nieuwsgieriger. Een bestelling had ik hier zo geplaatst en het zal de volgende dag al geleverd worden.

Ook ik rook liever een E-sigaret

Inderdaad had ik het pakje de volgende dag al in huis. Het pakje bevatte een starterset, liquid en een batterij. Stap voor stap heb ik de gebruiksaanwijzing gelezen, hoe ik dit apparaat moest gaan gebruiken. Het sprak voor zich en niet veel later kon ik mijn eigen hijs nemen. Het viel mij niet tegen, maar moest er nog wel een beestje aan wennen. Vooral omdat je het apparaat zo kan instellen dat de luchttoevoer veel, of juist weinig door laat.

Ben jij ook van plan om over te stappen op deze manier van roken, neem dan zeker een kijkje op de website van de SmokeSmarter.

Door Quinten