Wanneer je de Efteling bezoekt kan het fijn zijn om te overnachten. Misschien heb je aan een dag in het park niet genoeg of moet je van ver komen en wil je graag een nachtje in de buurt verblijven om even op rust te komen. Naast de hotels en vakantieparken van de Efteling zelf zijn er ook accommodaties in de buurt van de Efteling die wat goedkoper geprijsd zijn. Vaak denken mensen dat je voor een goedkoop hotel bij de Efteling al snel op een half uur rijden van het park zit, maar ook in de buurt heb je uitstekende hotels tegen een goede prijs. Het 7 juni 2018 geopende GuestHouse Hotel in Kaatsheuvel is een goed voorbeeld daarvan.

Goedkoop overnachten op loopafstand

Ja je leest het goed, je kun op loopafstand van de Efteling goedkoop overnachten. We hebben het dan niet over een van de vakantieparken van de Efteling maar over het GuestHouse Hotel in Kaatsheuvel. In slechts 6 minuten lopen ben je bij de ingang van het park. Dit is net zo dichtbij als het Efteling vakantiepark Bosrijk. Het ligt zelfs dichterbij dan het nieuwe vakantiepark Het Loonsche Land want de Efteling in 2017 opende.

Omdat het hotel zo dicht bij de Efteling ligt, kun je gebruik maken van speciale Efteling arrangementen die door het hotel zijn samengesteld.

Door Quinten