Er worden zo’n elke dag wel 500 puppy gekocht. De meeste denken aan de standaard dingen om aan te schaffen, zoals een hondenmand, riem en hondenvoer. Maar waar de meeste niet aan denken, zijn dat er een goedkope hondenverzekering is, voor elke hond met de zorg die ze nodig hebben.

Bij 123tinki doen ze een goedkope hondenverzekering vergelijken met goede voorwaarden en prijzen. Ze hebben de beste eruit gehaald en hebben 100% onafhankelijk en actueel gekeken en gekozen. Zo kan jij makkelijk de beste en goedkope hondenverzekering afsluiten die past bij jouw honden situatie. Bij 123Tinki weet je zeker dat je niet teveel betaald.

Wel of niet een goedkope hondenverzekering afsluiten?

Het kan misschien niet een eenvoudige keuze zijn om je hond wel of niet te verzekeren? En wanneer je kiest om dat wel te doen, welke goedkope hondenverzekering dan het beste is? Door bij 123Tinki te kijken, bieden ze veel voordelen. Ze hebben alle verschillen al duidelijk tussen de hondenverzekeringen genoteerd, zo hoef je alleen nog maar te vergelijken welke het beste bij jouw hond past. Zo kom je makkelijk tot die ene verzekering die het beste is en ook nog goedkoop. Een verzekering nemen moet net zo normaal zijn, als dat je zelf ook een ziektekostenverzekering hebt, toch?

Het kan zijn dat er nog best veel mensen geen flauw benul hebben, van het bestaan van een verzekering voor honden. Wanneer je een goedkope hondenverzekering hebt gekozen, is het zeker heel slim om een WA verzekering af te sluiten. Wanneer er een hond gebeten wordt door jouw hond of andersom. Dat kan dan voor veel problemen zorgen als je geen honden familiale verzekering hebt voor schade.

Waarom 123Tinki helpt?

Bij Tinki staat het geluk van een hond altijd voorop. Dat wordt zeker beïnvloed door de keuzes dat zijn baasje maakt. Een goedkope hondenverzekering is daarom ook heel belangrijk volgens Tinki. Doordat het moeilijk kan zijn om de juiste keuze te vinden, heeft Tinki gekeken welke hondenverzekeringen nou het beste zijn. Ze hebben alle aanbieders 100% afhankelijk vergeleken en zo de 5 beste uitgekozen. Uit de 5 aanbieders heb je zo’n 26 verschillende pakketten waar je dan uit kan kiezen. Zo zit er voor elke hond de ideale goedkope hondenverzekering bij! Kijk dus snel voor de hondenverzekering en sluit hem direct makkelijk en snel af.

6 invloeden die invloed hebben bij een hondenverzekering

  1. De leeftijd. Hoe jonger de hond hoe goedkoper de verzekering.
  2. Wat van rashond het is. Wanneer het wel of geen rashond is en welk type speelt mee aan de prijshoogte van een verzekering.
  3. Geslacht en gewicht. Bij sommige hondenverzekeringen maakt het uit of het een reu of teefje is. Plus het gewicht van een hond kan invloed hebben.
  4. Eigen risico/bijdrage. De hoeveelheid is verschillend per aanbieder.
  5. Aanvullende behoeftes. Wanneer je extra wensen wilt in een pakket kan het van invloed zijn op de prijshoogte.
  6. De aanbieder. Doordat wij 5 aanbieders vergelijken, heb je verschil met dekking, aanvullingen en premies.

Kijk altijd naar het beste voor jouw hond en als het moet, betaal dan wat meer!

Door Quinten