Yoor Comfy Store een geweldig mooie meubelzaak Dronten. Wij zijn hier bijzonder goed geslaagd toen wij op zoek waren naar een nieuw interieur. Om een keuze te maken uit het ruime aanbod was voor ons een hele opgave, vooral omdat wij niet dezelfde smaak hebben. Samen met de hulp van één van de medewerkers hebben wij de mogelijkheden bekeken wat het beste in ons huis zal passen. Wij hadden een plattegrond van onze huidige woning meegenomen en deze aan de medewerker laten zien. Maar ondanks de goede hulp was het nog moeilijk om uit al deze mooie spullen een keuze te maken.  

Goed geslaagd

Vanaf het moment dat wij de meubelzaak in Dronten binnen kwamen hebben wij onze ogen uitgekeken. Wat stonden hier toch bijzonder mooie spullen. Zo had je de keuze uit mooie tafels, banken en woonaccessoires van verschillende bekende merken zoals:

  • Eleonora
  • By-Boo
  • Fidrio

Het heeft een tijd geduurd tot wij op één lengte zaten en uiteindelijk een keuze konden maken. Maar moet er wel bij zeggen dat wij geen spijt hebben van onze keuze. Behalve dat alle spullen er bijzonder mooi uit zien, zijn deze gemaakt van zeer stevig materiaal. Eerdaags gaan wij weer naar deze woonwinkel om nog wat spulletjes te halen.

Door Quinten