Een olijfboom in de tuin staatbekend om een licht exotische uitstraling en zorgt hierdoor direct voor meer sfeer in het interieur. De tuin ziet er gegarandeerd vele malen vrolijker uit en zorgt voor de nodige hoeveelheid groen in de tuin. Door de boom te kopen bij een specialist, weet je zeker dat deze onder de beste omstandigheden is gekweekt in het zuiden van Europa en hierdoor enkel afkomstig is van een sterk ras. De kans is hierdoor erg groot dat er in de loop van de tijd daadwerkelijk olijven gaan groeien bij jou in de tuin.

 Je hebt de keuze uit een olijfboom in diverse varianten

 Wist je dat je kunt kiezen uit een olijfboom in diverse varianten? De bomen zijn geschikt voor binnen en voor buiten en je hebt de keuze uit exemplaren in struikvorm of exemplaren in dubbele bol op stam. Uiteraard kan een specialist je alles vertellen over ieder type en voorziet je graag van een persoonlijk advies voor in jouw tuin of in jouw interieur. Ook kun je op een website en uitgebreide omschrijving vinden, zodat je precies af kunt lezen wat voor soort verzorging de boom nodig gaat hebben.

 Kies uit een olijfboom in pot, in een netkorf of in een bak van hardhout

 Wat de beste olijfboom is, hangt vooral af van je persoonlijke voorkeur. Je hebt onder meer de keuze uit een olijfboom in pot, in een netkorf of in een bak van hardhout. Ook moet je rekening houden met de hoeveelheid ruimte die je beschikbaar kunt stellen voor de boom. Dit omdat olijfbomen er bekend om staan breed en groot te worden in de tuin. Kies bijvoorbeeld voor een prominente plek, zodat de boom omgetoverd kan worden tot een echte eyecatcher bij jou in de tuin.

Door Redactie