abonnement voetbal international

Als we de abonnementen van de beste voetbaltijdschriften onder de loep nemen, springt er één bovenuit: het abonnement Voetbal International. Maar wat maakt dit tijdschrift nu juist zo goed?

Eerst en vooral is het een zeer omvattend magazine. Het gaat niet enkel over de Nederlandse competitie, maar ook over de buitenlandse competities. Hierdoor blijf je niet enkel op de hoogte van onze competitie maar kan je meepraten over het voetbal over de ganse wereld.

Vervolgens is het blad zeer objectief gericht. Wanneer je leest, zal je niet het gevoel hebben dat je naar een fan van Feyenoord of Ajax aan het luisteren bent. De stukken die geschreven worden, zijn steeds objectief en de informatie die er in verwerkt is zal steeds gecheckt zijn en volledig kloppen.

Als je online leest, heb je ook steeds het voordeel dat je niet enkel moet lezen. Je hebt ook de kans om videos te bekijken. Dit gaat dan over interviews van je favoriete spelers tot de hoogtepunten van de belangrijkste wedstrijden.

abonnement voetbal international

Als extra bij het abonnement van voetbal international, kan je ook PRO kopen. Dit zorgt ervoor dat je een diepere inkijkt hebt achter de schermen van de clubs. De gevolgen van beslissingen die genomen worden, worden hier bijvoorbeeld ook uitgelegd. Dit kan je volledig personaliseren zodat enkel de relevante artikels voor jou worden getoond.

Vervolgens kan je ook podcast beluisteren. Deze gaan steeds over andere onderwerpen. het is dus zeer gemakkelijk wanneer je bijvoorbeeld lang in de auto zit. Je zet simpelweg de podcast op en je hoort allerhande nieuwigheden die in de voetbalwereld op til zijn. De app die je hiervoor kan gebruiken, is daarbij ook zeer gebruiksvriendelijk. Dit is ook weer een sterk punt van het tijdschrift. Je kan lezen, beluisteren en kijken waar en wanneer je maar wil.

Tot slot kan je ook mee discussiëren in opiniestukken van verschillende kenners. Heb jij dezelfde mening als hen, of ga jij het aan met hen in discussie te treden en jouw eigen kennis te laten spreken?

Door Quinten