Ben je op zoek naar een mooi zakmes voor jezelf om als kado te doen aan een van je vrienden? Zakmeskopen.nl heeft een ruim aanbod zakmessen, kapmessen, bajonetten en meer. Met het ruimte assortiment zit er gegarandeerd een mes tussen waar u naar op zoek bent. Wij verkopen kwalitatieve messen voor een goede prijs. Zakmeskopen.nl is dé online specialist in het verkopen van zakmessen en advies geven over verschillende soorten messen. Wij hopen u te kunnen helpen bij het vinden van het juiste mes.

Zakmes merken

Bij ons vind je een ruim assortiment merken waarvan enkele hele bekende. Wij verkopen onder andere messen van Cold steel, Mora, Gerber en Buck. Deze messen staan internationaal bekend om prestaties en/of bruikbaarheid. Voor wij messen in ons assortiment nemen testen wij de messen zelf. Wij zijn net zo gepassioneerd over onze hobby als u. Hoe duurder de messen zijn, hoe beter het staal is van bijvoorbeeld de handgreep. Een duurder zakmes zal over het algemeen langer mooi blijven en kan langer mee gaan.

Kom gerust langs!

Heeft u vragen voor ons over een zakmes of wilt u meer weten over messen in het algemeen? Stel gerust uw vraag via de website of kom anders even langs! Zakmeskopen.nl is onderdeel van Jacobs Outdoor. Deze zit gevestigd aan de Nijverheidsweg 1A in Elst, provincie Gelderland. Op de website is een contactformulier te vinden en een aantal contactgegevens. Naast het invullen van een contactformulier kunt ons mailen of bellen

Door Quinten