naailes in Zwijndrecht

Sinds ik naailes in Zwijndrecht heb gevolgd, kan ik de mooiste creaties maken. Voorheen had ik al moeite om een knoop aan een jas te maken, maar nu draai ik daar mijn handen niet meer voor om. Voor onze toneelvereniging maak ik nu de mooiste kostuums en dat heb ik allemaal geleerd bij Unicorns with Dragonwings. Voordat ik aan deze cursus was begonnen heb ik eerst naar de mogelijkheden gevraagd. Het was hier ook mogelijk om in één dag een kostuum te verfraaien. Maar voor een volledig kostuum te laten maken, daar heb je meerdere lessen voor nodig, dus een volledige cursus.  naailes in Zwijndrecht

 Bij Unicorns with Dragonwings een naailes in Zwijndrecht gevolgd

Voordat ik aan deze cursus was begonnen, heb ik eerst een offerte opgevraagd. Want ik wilde wel graag weten hoeveel mij dit allemaal ging kosten. Gelukkig viel dit allemaal mee en heb ik mij opgegeven voor het volgen van diverse lessen.

Inmiddels heb ik deze naailes in Zwijndrecht helemaal afgerond en kan ik nu zelfstandig de mooiste kostuums maken. Voor een feest die wij eerdaags hebben, was ik druk bezig om voor onze toneelmeisjes de mooiste creaties te maken. Dankzij de cursus die ik heb gehad, kan ik nu zelf een leukste kostuums maken en daar ben ik zelf erg trots op.

 

 

Door Quinten