Debiteur

MKB factoring, werkt erg eenvoudig en ook nog eens zonder risico. Hierover wil ik graag iets vertellen op dit blog dat vol staat met aanraders. Als ondernemer is niets zo vervelend dan achter de betaling aan te moeten gaan van je debiteur. Dankzij MKB factoring is dit verleden tijd en ik zal je vertellen hoe dat kan. 

Wanneer je eens kijkt op de website, finqle.nl dan zal je al snel zien dat dit boekhoudkantoor jou factuur kan inkopen. Vervolgens wordt er direct een betaling aan jou gedaan door Finqle en dit betekent dat je binnen 24 uur jouw verdiende geld op de rekening hebt staan. Dit is nog sneller dan je je kunt voorstellen toch? Jij hebt je geld ontvangen en finqle zal vervolgens op eigen beweging achter jouw debiteur aan gaan. Dit betekent dus dat jij je geen enkele zorgen hoeft te maken.

MKB factoring

MKB factoring, waarom niet?

Zelf werk ik met MKB factoring en omdat ik geen enkel minpunt kan opnoemen aan deze werkwijze. Kan ik je niet vertellen waarom je hier niet voor zou kiezen. Het werkt namelijk erg snel, veilig en overzichtelijk maar ook scheelt het je dus tijd en zorgen om je betaling. Neem daarom zelf maar eens een kijkje op de website. Hier vind je uitgebreide informatie. Je kunt ook geheel vrijblijvend advies aanvragen voor als je nog met vragen kampt. Tevens is de zzper of freelancer hier ook aan het juiste adres om de debiteurenadministratie aan uit te besteden. 

Kortom, deze aanrader mocht beslist niet op dit blog ontbreken. Daarom ben ik op het idee gekomen om dit aan te raden achter op dit blog achter te laten. Ik wens je bij deze veel succes toe met ondernemen en een zorgeloze debiteurenadministratie. Je hebt altijd zekerheid van jouw verdiende geld en dat is een feit!

Facturatie

Door Quinten