Soms heb je volle en drukke dagen en komt het voor dat je GTST hebt gemist. De serie heeft een duidelijke verhaallijn en is elke dag te bekijken op de televisie. Om het verhaal goed te kunnen volgen is het natuurlijk prettiger als je alle afleveringen bekijkt. Misschien heb je ook nog wel een groepje vrienden waarmee je over de serie praat. Ook dan is er niets leukers dan wanneer je ook daadwerkelijk mee kunt praten. Daarom is er een oplossing voor wanneer je toch net die ene aflevering hebt gemist.

GTST gemist, hier kun je hem terug kijken
Speciaal voor grote fans die een aflevering graag nog een keer willen kijken of die een aflevering van GTST hebben moeten missen, is er een webpagina gemaakt. Op deze webpagina kun je GTST tot vijf dagen terug kijken, via je de GTST gemist pagina op gtstlive.nl. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is het zoeken van de gemiste aflevering en hierop klikken.  

Gtstlive.nl actief houden
Wanneer je de gewenste aflevering hebt gevonden en erop klikt, wordt er geregeld gevraagd om een ‘like’ te geven. De website vraagt hiernaar omdat ze de website graag actief houden. Wanneer je een ‘like’ hebt gegeven kun je direct de aflevering terug zien of een eventuele shortie. De ‘like’ wordt overigens ook op Facebook geplaatst, waardoor het gelijk een reclame is. Het is afhankelijk van jouw instellingen op Facebook of jouw Facebook – vrienden dit kunnen zien.

Door Quinten