amstel

Als je ooit op een Caribisch eiland als Curaçao of Bonaire bent geweest en daar van het overheerlijke Amstel Bright geproefd hebt, is de kans groot dat je ook Amstel Bright bestellen wilt in Nederland. Want wie eenmaal gesmaakt heeft van dit bier, beseft dat het een uniek biertje is: het is een combinatie van verschillende invloeden, een variatie aan passende smaken, die tezamen een geheel eigen karakter creëren. Gelukkig is Amstel Bright bestellen tegenwoordig heel gemakkelijk. Het drankje, dat een tijdlang vooral op de Antillen verkrijgbaar was, kun je nu namelijk gewoon online bestellen via de webshop van Amstel Bright. Zo heb je in een paar klikken jouw favoriete bier in huis.

Amstel Bright kopenAmstel Bright kopen

Waarom Amstel Bright bestellen?

Zoals gezegd, weten degenen die Amstel Bright al eens gedronken hebben maar al te goed waarom ze het bier ook hier, in Nederland, zouden moeten bestellen. Maar voor degenen die nog niet bekend zijn met dit drankje noemen we nog even de redenen om het toch eens te proberen. De eerste van die redenen is dat de smaak simpelweg heerlijk is: het bier is fris, fruitig en zoet. Dit dankt het vooral aan de lichte limoensmaak, die het bier doet denken aan Mexicaanse bieren als Desperados en Corona. Maar wat het bier onderscheidt van deze bieren, is dat er – zoals we hebben gezien – ook een eigen, Caribische invloed in het bier zit. Hierdoor krijgt Amstel Bright net dat tikkeltje extra.

amstelbright

De verschillende bestelopties

Wanneer je Amstel Bright bestellen wilt, kun je simpelweg terecht op de webshop van deze biervariant. Hier krijg je de keuze tussen verschillende mogelijkheden. Als particulier kun je kiezen tussen meerdere hoeveelheden, zoals één afzonderlijk flesje, een six-pack of een hele doos. Dit zijn echter alleen standaardhoeveelheden. Als je als particulier meer wilt, kun je contact opnemen en is het mogelijk om via een offerteaanvraag een korting te krijgen. Horecaondernemers kunnen ondertussen van de kans profiteren om iets unieks aan hun bierassortiment toe te voegen door voor Amstel Bright te kiezen: in Nederland zijn er namelijk nog slechts weinig café’s, kroegen en restaurants die dit bier aanbieden.

Door Quinten