Na heel wat getwijfel en na heel wat angst, wilde ik deze keer toch voor mijn zelfstandigheid. Dit betekent voor mij gaan voor een rijbewijs b, zodat ik niet meer afhankelijk ben van anderen om ergens te geraken of dat ik niet meer steeds het openbaar vervoer moet nemen. Maar helaas heb ik nog nooit echt de moed gevonden om er aan te starten uit angst dat ik het niet zou kunnen en omdat het ook allemaal zo moeilijk leek. Maar nu wilde ik voor mezelf deze stap toch zetten. Maar alles start met een theoretisch rijbewijs natuurlijk. Daarom ging ik op zoek naar een theorieboek rijbewijs b. Na wat zoekwerk kwam ik dan terecht op deze website.
Mijn ervaring met het theorieboek rijbewijs b vanop deze website
Na het doornemen van de website, besloot ik dan toch om dit boekje aan te kopen. Dit was voor mij een symbolische stap tot het behalen van het rijbewijs. De prijs van het boekje viel heel goed mee. Daar moest ik het zeker niet voor laten. Ook de verzendtijd viel zeer goed mee. Ik kon dus heel snel gebruik maken van het boekje. Toen ik in dit boekje keek, zag ik dat de leerstof zeer duidelijk was uitgelegd, waardoor ik het allemaal snel begreep. Bovendien werd de leerstof ook mooi geïllustreerd met foto’s, waardoor het uiteraard nog duidelijker werd. Ik heb mijn examen gedaan aan de hand van dit boekje en ik was meteen geslaagd. Het is dan ook al zeer duidelijk dat ik zeer tevreden ben over de website en over het boekje!

Door Quinten