radio 2 playlist

Graag wil ik jullie meer vertellen over online radio luisteren en in het speciaal over de radio 2 playlist. Zelf ben ik daar een enorme fan van. Al vanaf dat ik jong was heb ik naar dat radiostation geluisterd. Naast dat de muziek echt helemaal mijn smaak is, vind ik dat de radiomakers het heel erg leuk doen. Er lijkt altijd wel een leuke sfeer in de studio te hangen en dat kun je horen. Ook kunnen wij natuurlijk de top 2000 niet vergeten. Elk jaar kijk ik daar ontzettend naar uit. Zelf stem ik daarom ook elk jaar mee. Het is soms best lastig om te stemmen, want er zijn zoveel goede nummers. Ik neem er altijd echt de tijd voor aangezien ik het wel belangrijk vind om echt serieus te stemmen. Het is natuurlijk een hele eer om in de top 2000 te komen. Daarom wil ik echt liedjes kiezen waarvan ik denk dat zij het echt verdienen.

Radio

Beluister de radio 2 playlist

Wat ik zo fijn vind aan de radio 2 playlist is dat jij hem gewoon aan kan zetten op het internet. Je hoeft dus niet een hele radio te hebben om het te kunnen beluisteren. In mijn auto is het natuurlijk geen probleem, maar op kantoor heb ik bijvoorbeeld geen radio. Ik vind het echt een uitvinding dat je radio nu ook online kan beluisteren. Toen ik dat ontdekte was ik echt heel erg blij. Zo kon ik gewoon altijd mijn favoriete muziek luisteren zonder dat ik elk liedje apart aan moest zetten. Naast radio 2 kun jij een heleboel andere radiostations beluisteren. Zo zit er voor iedereen wel iets bij wat hij of zij leuk vind. Op het werk mag elke medewerker een dag de radio bepalen. Gelukkig vinden de meeste mensen bij mij op kantoor radio 2 ook het leukst. Het fijne aan de online radio is ook dat jij kan zien welke nummertjes er nog gaan komen. Zo kun jij als jij een leuk nummertje ziet even wachten met pauze nemen om die nog even te beluisteren.

Door Quinten