Voor de meeste smartphone accessoires moet je veel geld betalen en soms zijn de bedragen wel belachelijk hoog vooral voor de bekendere merken. Dit komt doordat de telecom winkels de smartphone accessoires gewoon veel te duur verkopen en je moet het dan ook niet in zo een winkel kopen.

Smartphone hoesje

Als je voor een betaalbare prijs smartphone accessoires wil kopen is het veel verstandige om bij de online winkels te kijken. De prijzen liggen online veel lager en zelfs voor de bekendere merken betaal je veel minder. Je betaalt voor Apple smartphone accessoires al zo een 10% tot 15% minder online dan bij een telecom winkel. Dit komt doordat deze online winkels veel lagere kosten hebben.

Een telecom winkel heeft hoge kosten en een lage winstmarge omdat ze het zelf ook duur inkopen. Ze moeten dan ook nog het personeel betalen en de kosten voor het pand zelf. Al de smartphones en andere elektronica kost ook geld dan komen nog ook de beveiligingskosten voor de producten erbij. Als je naar al deze kosten kijkt is het niet zo gek dat de smartphone accessoires zo duur zijn in een telecomwinkel. Online hebben de winkels al deze kosten niet en kunnen ze dus meer winst uit hun omzet halen waardoor de smartphone accessoires goedkoper zijn.

Door Quinten