Snackmobiel

SnackmobielBen jij al bekend met Snackmobiel? Zo niet, dan vertel ik je er graag meer over! Dit is namelijk een leuke tip wanneer je op zoek bent naar catering voor een feest of evenement. Ook particulieren laten regelmatig een frietkraam op locatie komen, bijvoorbeeld bij een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Het is dan ook een erg leuke manier om je gasten een lekkere snack te geven. De friet wordt vers bereid en geserveerd in een ouderwetse puntzak. Ook zijn er allerlei mogelijkheden in menusoorten. Zo kun je kiezen voor een uitgebreid menu met allerlei snacks. Je gasten kunnen dan onbeperkt smullen van allerlei warme snacks.

Snackmobiel biedt allerlei mogelijkheden

Zelf heb ik Snackmobiel benaderd toen ik op zoek was naar catering voor ons bedrijfsfeest. Ik werd vriendelijk te woord gestaan en deze man vertelde mij alles over de mogelijkheden en de verschillende menu’s. Ook zei hij dat de prijzen van tevoren worden besproken. Dit vond ik zelf wel zo fijn want we hadden ons natuurlijk aan een budget te houden. Na een paar minuten wist ik al dat ik voor het Menu de Luxe wilde gaan. De groep kan dan onbeperkt genieten van allerlei lekkere warme snacks. Gelukkig was de snackwagen beschikbaar op het door ons gewenste tijdstip dus de reservering was al snel een feit!

SnackmobielKijk eens op de site!

Uiteraard is een snackwagen erg populair. Gelukkig is de kans groot dat je op de gewenste datum gewoon een frietwagen kunt huren, want Snackmobiel heeft meerdere wagens. Deze wagens zijn allemaal voorzien van de nodige apparatuur waarmee ze wel 10.000 mensen kunnen voorzien van friet en andere snacks. Overigens kun je de frietkraam natuurlijk ook huren voor een klein gezelschap. Al vanaf 110 personen komen ze bij jou op locatie om de catering te verzorgen. Heb je speciale wensen, dan kun je dit natuurlijk ook laten weten. Er is meer mogelijk dan je denkt!

 

Door Quinten