Filterspa

Spa filters zijn belangrijk voor de kwaliteit van het water. Elk type spa heeft zijn eigen spa filter. Het is dus belangrijk dat je de goede koopt omdat ze anders niet passen. In de webshop van Bodyfit kun je terecht voor spa filters voor verschillende merken spa’s. 

Wat doen spa filters?

Spa filtersEen spa filter zorgt er voor dat het water van de spa schoon en zuiver blijft. Het is niet te voorkomen dat er vuil in het water terecht komt als er gebruik van wordt gemaakt. Dat vuil, gecombineerd met het warme water zorgt ervoor dat bacteriën het een heel fijn plekje vinden. En van die bacteriën kun je behoorlijk ziek worden. En daarnaast ontspant het natuurlijk ook niet lekker in een vuile spa. Spa filters zorgen ervoor dat het water gefilterd worden. Het vuil blijft achter in de filters en het schone water gaat terug naar de spa.

Producten voor onderhoud en reiniging online bestellen

BodyfitDe filters kunnen dus behoorlijk vies worden met al dat vuil en kalkresten. Het dan ook belangrijk om het filter regelmatig schoon te maken. Hiervoor kun je speciale reinigingsproducten kopen. Daarnaast moet je de spa filters regelmatig vervangen. Hoe vaak dat moet is afhankelijk van het type spa en de intensiteit van het gebruik.  Filters en reinigingsproducten kun je eenvoudig online bestellen in de webshop van Bodyfit. Bodyfit is de specialist op het gebied van wellness en in de webshop kun je alles vinden wat hiermee te maken heeft. Van leuke accessoires tot geuren en huidverzorging. Bovendien vind je hier verschillende producten voor de behandeling van water zoals chloorproducten en reinigingsproducten. Ook de filters zelf kun je eenvoudig in de webshop bestellen. Bij elke filter worden duidelijk alle kenmerken vermeld evenals voor welk type spa deze geschikt is.

Mocht je toch twijfelen dan kun je ook altijd even contact opnemen met Bodyfit. Zij helpen je graag verder om een goede keuze te maken.

 

 

Door Quinten