Je kiest het zelf niet uit natuurlijk de dag dat je jarig bent. De dag dat je wordt geboren is voor altijd de dag dat je jarig bent. Je viert op je verjaardag dat je weer een jaar ouder bent geworden. Dat je een jaar ouder bent geworden is een reden voor een feestje en op dit feestje nodig je familie en vrienden uit. Sommige verjaardagen zijn meer bijzonder dan anderen. Ik wordt bijvoorbeeld bijna 30, als dat geen reden voor een feestje is!

Bijna 30!

Ik snap niet zo goed waarom iedereen er altijd zo moeilijk over doen wanneer ze bijna 30 zijn. 30 is een heerlijke leeftijd. Je hebt geld genoeg om leuke dingen te doen. Je hebt je werk zo geregeld dat je ook genoeg vrije tijd hebt om dit geld op een leuke manier uit te geven. Je bent aan het zoeken naar een huisje of je hebt er al een. Vaak heb je op deze leeftijd een vriendin en heb je misschien al kinderen of denk je na over voortplanten en het doorgeven van je familie naam. 30 is dus zeker een leeftijd die je moet vieren!

Mijn 29ste verjaardag

Leuk dat vertellen over een verjaardag die nog moet komen maar weet je nog wel wat je hebt gekregen toen je 29 werd? Voor mijn 29ste verjaardag weet ik nog heel goed wat ik allemaal heb gekregen. Ik hield mijn verjaardag bij mijn thuis en er kwamen een stuk of 20 vrienden. Van mijn vriendin en enkele vrienden kreeg ik een herenhorloge en ik kreeg ook een plantje in een pot. Met dit plantje bedoel ik zo’n zelf regulerende bloem in glas. Je duwt er een kurk op en de condens valt van boven de pot weer op de aarde. Op deze manier blijft de bloem in leven. Heel gaaf en staat ook nog eens mooi in je kamer. 

Door Redactie