Niet alleen voor jezelf kan het gebruik van een e-sigaret voordelen bieden. Ook je omgeving kan baat hebben bij deze moderne vorm van roken! Een e-sigaret stoot bijvoorbeeld veel minder schadelijke gassen uit dan een normale sigaret. Zo is de kans op “meeroken” minder groot. Meeroken wordt niet alleen als zeer vervelend ervaren door mensen in je omgeving, ook kan het hun gezondheid schaden. Daarbij is de stankoverlast van een e-sigaret minder groot, dan van een traditionele sigaret. Dit komt onder meer door de smaakjes die je aan de e-sigaret kunt toevoegen. Met deze smaakjes krijgt ook de rook die vrijkomt bij het roken van een e-sigaret een prettigere geur.

Houd er rekening mee dat veel mensen het niet prettig zullen vinden als je een e-sigaret binnen hun woning gebruikt. Informeer daarom altijd vooraf of mensen het erg vinden dat je de e-sigaret opsteekt, of dat ze liever hebben dat je naar buiten gaat. Officieel gezien valt een e-sigaret vaak niet onder het rookverbod.

Een e-sigaret online bestellen

Voor het bestellen van een nieuwe e-sigaret hoef je de deur niet meer uit. Er zijn verschillende websites waarop je deze e-sigaretten en de bijbehorende smaakjes kunt bestellen. Door de diversiteit aan smaakjes heb je alle mogelijkheden om de verschillende smaakjes uit te proberen. Welke smaak lijkt jou het fijnst? Kies je bijvoorbeeld voor een smaak als aardbei of banaan, of kies je voor koffie? Door meerdere smaakjes te bestellen kun je ze afwisselen tijdens het roken.

Door Quinten