Kookstudio Den Bosch verzorgd verschillende aantal workshops. Je kunt een workshop individueel volgen of met een kleine groep bestaande van minder dan 8 mensen. Ook kun je een workshop volgen met een grote groep, tot 100 gasten tegelijk. Zo kun je hier een kookworkshop geven voor allerlei soorten gelegenheden. Vier hier bijvoorbeeld een teamuitje, verjaardagsfeest of je vrijgezellenfeest. Samen met vakkundige koks zet je samen een prachtig gerecht op tafel. Nadat het gerecht is gekookt kun je dit samen met je collega’s of vrienden opeten in het restaurant.

Zakelijk uitje Kookstudio Den Bosch

Zoekt u een unieke plek om in rust te vergaderen Noord-Brabant? Kookstudio Den Bosch is wat u zoekt. De kookstudio is gelegen in het rustige dorp Aarle-Rixtel. Het is mogelijk om hier in alle rust te vergaderen. Er zijn twee grote ruimtes voor het houden van vergaderingen, presentaties en recepties. Er is WiFi en aanwezigheid van een beamer en flipover. Wij kunnen zorgen dat er lunch en ontbijt aanwezig is voor de lange vergaderingen. Ook kunt u hapjes en drankjes bestellen. Na een lange dag vergaderen kunt er voor kiezen om de vergadering te eindigen met een borrel of een kookworkshop.

Bij het Culinair Centrum kunt u ook een bedrijfsuitje organiseren. Kom samen met een paar collega’s koken, jullie kunnen samenwerken en zo leer je elkaar beter kennen beter kennen. Na het koken kunnen jullie gezellig samen een borrel doen aan de bar. Voor een gezellige kookworkshop samen met je collega’s ga je naar Kookstudio Den Bosch.

Door Quinten