Tip: informatie www.mypalmshop.nl! Wist je dat het tegenwoordig mogelijk is om vanachter jouw eigen computer leuke planten te bestellen voor in huis? Dan heb ik het nog niet gehad over de kosten welke je bij dit bedrijf ervoor betaald! Aangezien zij alles zelf kweken kan ik je de garantie geven dat de kosten alsnog aan de lage kant blijven en dat is wel zo prettig toch? Wat dacht je namelijk van een leuke palmboom? Of wellicht een stoere cactus achter de ramen? Kortom, bij dit bedrijf heb je voldoende keuze!

Nieuwsgierig geworden?

Zelf wilde ik ook maar al te graag zien hoe dat de kwaliteit van deze planten zijn. Hierdoor heb ik ervoor gekozen om een bestelling bij dit bedrijf te plaatsen. Ik wilde wel van tevoren meer informatie over www.mypalmshop.nl weten. Hoe dat de kwaliteit is en tevens hoe lang zij erover doen om een bestelling te bezorgen. Dit heb ik allemaal netjes en duidelijk kunnen zien op de website. Voor mij was het dan ook duidelijk dat ik hier een plant wil bestellen. Door in het assortiment te kijken van dit bedrijf viel het mij direct op dat zij voldoende planten hebben. Mijn eerste bestelling bij dit bedrijf is de driehoekpalm geworden. Deze was in de aanbieding waardoor ik hier alsnog op heb kunnen besparen. Mijn bestelde plant was zeer netjes ingepakt en de eerstvolgende werkdag bij mij thuis bezorgd. Sindsdien geniet ik enorm van het online bestellen bij dit bedrijf!

Door Quinten