Het aanmaken van een persoonlijk MijnPraxis account levert jou als klant een heleboel voordelen op, zowel online als in de winkels. Zo krijg je extra korting en persoonlijke aanbiedingen én direct €5,- shoptegoed bij Praxis in de vorm van een kortingscode. Daarnaast wordt je bedenktijd verlengd tot 90 dagen en krijg je één jaar extra garantie op je aankopen.

Folder vol korting


Bekijk jij de Praxis folder wel eens? Hierin staan alle deals van de week op een rij. Zo ontvang je bijvoorbeeld 20%, 25% of zelfs 30% korting op lampen, laminaat of verf, afhankelijk van de week.

Naast de reguliere folder vind je online en in de app ook de Interactieve Folder of het Tuinmagazine. Hierin staat altijd extra aanbiedingen voor bijvoorbeeld korting op de leukste planten. Ook een mooie buitenlamp kan natuurlijk niet ontbreken in jouw tuin interieur, bekijk deze folders daarom regelmatig!

Praxis aanbiedingen

Wist je dat Praxis ook een speciale pagina heeft met een overzicht van alle lopende acties? Je vindt hier elke Praxis kortingscode en de meest actuele promoties. Bovendien plaatsen ze op deze pagina ook speciale acties zoals kerst of Vaderdag promoties. De beste acties lichten wij ook altijd voor je uit op onze website. Pak je kans en gebruik jouw speciale actiecode praxis.

Door Quinten