Klein gehoorapparaat

Klein gehoorapparaat Vorige week heb ik een klein gehoorapparaat geprobeerd. Al jaren heb ik een hoortoestel, maar naarmate de tijd verstrijkt worden deze apparaten steeds moderner en kleiner. Echter ben ik nog steeds in het bezit van één van de oudste modellen. Moet er wel bij zeggen dat deze mij goed bevalt. Het enige nadeel is dat deze zo groot is en een lelijke beige kleur heeft. Vaak als ik naar de kapper ga zeg ik, lekker kort, maar bij de oren langer houden. Ook is dit model niet echt praktisch om samen met een bril te dragen. Maar waarvoor ik dit apparaat moet dragen, daar heb ik verder geen klachten over. Want hierdoor kan ik weer meepraten op een verjaardag. Voorheen kon ik deze gesprekken niet volgen en bleef ik maar stil in een hoekje zitten.

Overgestapt naar een klein gehoorapparaat

Vorige week was ik druk in huis aan het poetsen tot ik merkte dat mijn hoorapparaat aan het piepen was. Normaal is dit een teken om er een nieuwe batterij in te doen, maar deze keer bleef hij piepen. Meteen een afspraak gemaakt met de audicien. Deze zit in de buurt van waar ik woon, dus ik kon er meteen heen. Conclusie was dat ik een nieuw toestel aan moest schaffen.

Bij de audicien hebben zij mij een Lyric hoorapparaat gegeven. Deze is bijzonder klein en niet te zien voor de mensen om je heen. Je mist hier het gedeelte wat achte jouw oor zit. Ik was hier helemaal verliefd op. Behalve dat deze zo klein is, is het geluid bijzonder goed. Meer hierover weten, bekijk dan de website van phonak.com. Klein gehoorapparaat

Door Quinten