Autorent

Wil je als particulier een busje huren in Nijmegen? Dan ben je bij Autorent aan het juiste adres. Hier kun je kiezen uit verschillende formaten bussen om te huren. Ga je verhuizen en heb je een bus nodig om al je spullen te vervoeren? Of moet je nieuwe meubels ophalen en kun je deze niet kwijt in je eigen auto? Allemaal redenen om te kiezen voor de huur van een bus bij Autorent. Hier vind je verschillende bussen die je allemaal met een B rijbewijs mag besturen. Je hoeft hier dus geen speciaal rijbewijs voor te hebben. Wel zo handig want de meeste particulieren hebben geen C of D rijbewijs.

Busje huren in Nijmegen

Busje huren in Nijmegen bij Autorent

Bij Autorent kun je zelfs een heuse verhuiswagen met een laadlift huren. En je kunt ook dit busje huren in Nijmegen met alleen je rijbewijs B. Deze verhuiswagen is niet alleen heel praktisch, je kunt hem ook vrij goedkoop huren. De huurprijzen die Autorent hanteert zijn namelijk erg scherp. Dit is wel zo prettig want een verhuizing is natuurlijk al duur genoeg. Met een grote verhuiswagen ben je bovendien snel over met al je spullen en kun je dus ook de huur van de wagen beperken. Daarmee bespaar je dus ook ook want je hoeft niet vaak heen en weer te rijden.

Verhuiswagen

Geen verrassingen achteraf

Autorent is gevestigd in Nijmegen en Arnhem. De vestiging in Nijmegen zit aan de Heyendaalseweg 96. Als je een bus wilt huren kun je deze het beste vooraf reserveren zodat je zeker weet dat de door jou gewenste bus op de betreffende dag beschikbaar is. Bovendien hoor je dan ook wat de huurprijs gaat worden zodat je achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Je kunt contact opnemen met het contactformulier op de website of gewoon even bellen.

Door Quinten