Baby and more is een site gemaakt door en voor ouders. Inmiddels hebben zij al 12 jaar ervaring in de babybranche. Daarom weet Comingkids ook als geen ander wat een kind precies nodig heeft. Je wilt natuurlijk dat het meubilair in de kamer van je kind stevig en van goede kwaliteit is. Comingkids is een merk met meubilair dat voldoet aan alle eisen van een ouder en ook erg veilig is voor alle kinderen. Daarom is het handig om je kinderspullen bij Baby and more comingkids besteld of koopt. Op de website vind je dan ook veel meubilair terug van comingkids. Er is een ruim assortiment aan producten van comingkids en de werknemers van Baby and more willen jou daarbij helpen waar nodig is.

Tijdens binnenkomst kun je je wensen en behoeften vermelden aan de werknemers van het bedrijf en zij spelen dan optimaal in op de wensen en behoeften. Dit is de reden dat het bedrijf ook erg bekend is, want geen enkele klus is te moeilijk!
Ik kan spreken uit ervaring, want een wens van mij was dat alles beetje aangepast moet worden aan een gehandicapt kindje. Baby and more Comingkids heeft dit voor mij gerealiseerd. Bedankt Baby and more.

Door Quinten