Ergonomische muis

Onlangs heb ik een Ergonomische muis gekocht en daar ben ik heel erg tevreden over. Al een tijd had ik last van mijn pols, vooral na een dag werken, kwamen de klachten in de avond als ik lekker op de bank zat. Op een gegeven moment kon ik bijna mezelf niet meer aankleden en toen ging er pas een belletje bij mij af. Misschien moest ik wat meer op mijn werkhouding gaan letten en hier de nodige en juiste materialen voor kopen. Samen met mijn werkgever ben ik rond de tafel gaan zitten en heb mijn verhaal verteld. Als uitgever zitten wij vaak achter de computer teksten te schrijven en daar voor heb je echt wel het juiste materiaal voor nodig. Daarom werd er besloten om een proefpakket aan te gaan schaffen met verschillende muizen. Ergonomische muis

De juiste ergonomische muis uitzoeken

Het klinkt raar, maar via het bedrijf Ergonomique is het mogelijk om zo een pakket aan te schaffen. Hierin zitten dan verschillende modellen van muizen, waarmee je aan de slag kan gaan. Na deze proefperiode heb je een beter inzicht welk model beter in de hand ligt en waarmee ook beter gewerkt kan worden. Al mijn collega’s waren zeer te spreken over deze manier van testen. Iedereen heeft elk model getest en uiteindelijk een keuze hieruit gemaakt. Dankzij dit bedrijf hebben wij een nieuwe muis gekregen die goed in de hand ligt. 

Merk jij ook dat je problemen aan jouw polsen krijgt door het werken achter een computer, kijk dan eens op de website van Ergonomique. Hier hebben wij een enorm groot assortiment waaruit je een keuze kan maken. Kom je ondanks dit assortiment er nog niet uit, of heb je een andere vraag, dan kan je deze aan een adviseur vragen. Zij zijn door de week dagelijks bereikbaar op ma – vrij: 09.00 – 17.00 uur.

Door Quinten