raamfolie

Het aanbrengen van raamfolie kan zorgen voor een eigen uiterlijk van een woning, winkel of bedrijfspand. Omdat de meeste folies aan de binnenkant van het raam worden aangebracht, kun je de tekst in spiegelbeeld aanbrengen zodat deze aan de buitenkant leesbaar is. Voor een extra lange levensduur is de folie water en weerbestendig, daglicht wordt doorgelaten door de samenstelling van de folie. De delen die niet uitgesneden zijn verhogen de privacy, daar kun je namelijk niet doorheen kijken. De folie staat er bekend om voor het gebruik om inkijk tegen te gaan in bedrijven of woningen.

Raamfolie

Hoe wordt de folie ontworpen?

Je ziet het vaak bij winkels die een logo of ander element hebben in de folie bij bijvoorbeeld een etalageruit. Wanneer je een element wilt hebben in de folie wordt deze uit de folie gesneden, op de plaats van uitgesneden voorwerp kun je dus naar binnen kijken. De rest van de folie rond de objecten is niet door te kijken, maar laat wel daglicht door. De folie wordt gemaakt van bubbelvrij folie wat eenvoudig zelf is aan te brengen. Wanneer je er niet zeker van bent of je het zelf aan kunt brengen kunnen wij dit verzorgen tegen een kleine meerprijs.

Statische raamfolie

Plakletters

Je ziet vaak wanneer iemand 50 is geworden een pop in de tuin, in veel  gevallen is deze gehuurd waar veel geld voor is betaald. Met statische raamfolie kun je hetzelfde effect bereiken, voorbijgangers zien de sticker op je raam zitten en wat er natuurlijk op staat. Een statische sticker is geschikt om te gebruiken voor korte gebeurtenissen of evenementen, de sticker is daarna eenvoudig weer te verwijderen. Met de online ontwerpen kun je de gewenste sticker ontwerpen welke je aan wilt brengen, iedere vorm en formaat is verkrijgbaar.

Door Quinten