Heb jij je al wel eens verdiept in een bakfiets? De Dolly bakfiets is wellicht een van de leukste en robuuste fietsen die je maar kunt vinden! Niet meer met de auto in de file staan. Gewoonweg met de fiets op pad! Bovendien ben je een stuk sneller op het werk en dat is wel zo prettig.

Zo wilde ik voor een paar weken terug een andere fiets zien te vinden. Mijn eigen betrouwbare mobiel wat toe aan vervanging. Echter wilde ik eens wat anders dan dat ik voorheen gehad heb. Hierdoor ben ik op het internet gaan zoeken naar de mogelijkheden. Met name in de kosten moet het voor mij niet te gek worden.

De bakfiets gevonden!

Zo ben ik online gaan zoeken en al snel kwam ik terecht op de website van Dolly-bakfiets.nl. Op deze website heb je een ruime keuze met diverse mogelijkheden en kleuren. Bovendien heb je hierin vrije keuze om een kleur te kiezen. Tevens vond ik dat de prijzen zeer aantrekkelijk zijn. Uiteindelijk heb ik de keuze gemaakt en de bestelling geplaatst op deze website. Voordat ik het wist was de bestelling al bevestigd en hoefde ik alleen nog maar te wachten tot het werd bezorgd. Het prettige van dit bedrijf is dat zij bij je langskomen wanneer er onderhoud gepleegd moet worden.

Door Quinten