Napapijri

Nieuw merk proberen

Toen mijn vorige paar schoenen aan vervanging toe waren, besloot ik eens Napapijri herenschoenen uit te proberen. Schoenen probeer je natuurlijk niet echt, het is meer een gok die je waagt. Zeker als het een merk is dat je nog nooit gehad hebt, is het altijd even wennen. In de webshop van Van Bommel schoenmode had ik veel keuze uit Napapijri herenschoenen. Daar vond ik een mooi donkerbruin paar tussen, waar ik eigenlijk gelijk weg van was. Ik heb niet erg veel verstand van mode, maar dat dit goede schoenen zouden zijn, dat wist ik zeker. Wat ik al zei; het is een gok die je waagt met een nieuw schoenmerk. Maar die gok durfde ik te wagen toen ik korting kreeg op de schoenen en reviews las van mensen die dit merk vaker hebben gedragen. We gaan ervoor!

Eenmaal besteld had ik de schoenen al na drie dagen in huis. In eerste instantie was ik bang dat ik een te kleine maat had besteld. Maar toen ik de schoenen aan had en er een stukje mee had gelopen, had ik niets beters kunnen wensen! De schoenen zitten als gegoten en ik ben er erg blij mee voorlopig!

Door Quinten