Aanmeten

Werk je in een omgeving met veel lawaai? Of bezoek je regelmatig een festival of concert? Dan is het altijd goed om oordoppen te dragen. En deze oordoppen laat je tevens het liefst op maat maken. Gehoorbescherming op maat zal namelijk precies in je oren passen. En zo zal het altijd de maximale bescherming bieden. Daarnaast kun je kiezen in hoeverre je jezelf wilt beschermen tegen het geluid. Je kunt verschillende decibels aangeven tot waar je jezelf wilt beschermen. Natuurlijk zal je steeds minder van de omgeving horen, naarmate de bescherming toeneem. Echter zijn de oordoppen zo gemaakt dat je bij festivals en concerten nog steeds van de muziek kunt genieten. En een gesprek kunt voeren met je vrienden. Meer weten over gehoorbescherming? Lees dan vooral verder!

Gehoor bescherming

Bescherming van je gehoor

Het beschermen van je gehoor is van belang voor de rest van je leven. De schade die je kunt oplopen na blootstelling aan te hard en te langdurig geluid, is onomkeerbaar. Deze schade zal ervoor zorgen dat je op termijn slechter gaat horen. En je kunt last krijgen van nare klachten. Zo kan er tinnitus en oorsuizen ontstaan. En dit wil je liever niet hebben. Het zijn namelijk geluiden die alleen jij kunt horen. En ze gaan dag en nacht door.

Oordopppen op maat

Wil je gehoorbeschadiging voorkomen? Dan laat je het liefst gehoorbescherming maken op maat. Je kunt natuurlijk ook standaard gehoorbeschadiging aanschaffen, maar dit zal lang niet zo goed werken als bescherming op maat. Je kunt deze bescherming vaak bij een audicien laten maken. Hier worden je oren opgemeten en wordt dit naar een lab gebracht. hier wordt je bescherming op maat gemaakt. En zal de bescherming exact in je oren passen. Dit geeft niet alleen een fijn gevoel, maar zal ook voor goede bescherming zorgen.

Door Quinten