Misschien heb je wel eens gedacht aan wimperserum kopen. Of niet maar het kan er misschien wel eens de voor tijd zijn. Kijk dan op refectocil.nl. Wimperserum kopen is voor mensen die beschadigde wimpers hebben na het dragen van wimperextensions. Wimperserum kopen doen ook mensen die last hebben van over geëpileerde wenkbrauwen. Het serum geeft namelijk al na 6 weken gebruik een duidelijk zichtbare verbetering. Wimperserum kopen kan ook als er nog niets is beschadigd maar je wilt gewoon langere en voller wimpers of bredere wenkbrauwen. 

Wimperserum kopen is gemakkelijk op deze website maar heb je toch vragen, neem dan contact op met de experts van de klantenservice want zij helpen je graag. Dat kan op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 telefonisch of per mail. Je wimperserum kun je, als jij op werkdagen voor 15:00 uur hebt besteld, de volgende dag al in huis verwachten. En de bezorgkosten zijn gratis bij een bestelling vanaf €59,95.

Gebruik van het wimperserum

Het wimperserum is geschikt voor een gevoelige huid want het bevat geen conserveermiddelen. Het is zeer eenvoudig in het gebruik: je brengt het dagelijks als eyeliner aan, dus vlak boven de wimpers. Zodra je tevreden bent met de lengte doe je dit nog slechts zo’n drie keer per week. Wimperserum kopen hoeft niet vaak want je hebt er lang plezier van: minstens 3 maanden gaat een flesje mee.

Het wimperserum geeft je natuurlijke wimpers en wenkbrauwen een boost want het stimuleert de groei waardoor jij ze goed kunt verzorgen. Zodoende kun jij je ogen tot in de puntjes perfect stylen want een mooie oogopslag is het halve werk.

Door Quinten