Woonzaken zijn winkels die allerlei producten verkopen die met wonen en interieur te maken hebben. Vaak zijn dit vooral meubels. Er zijn ontzettend veel verschillende woonzaken. Zo heb je voor iedereen wel een geschikte woonzaak. Dit kan gaan om een bepaalde stijl maar ook om budget wat mensen te besteden hebben. De bekendste woonzaak in Nederland is de Ikea. Bijna iedereen heeft hier wel eens een bezoekje aan gebracht. In Nederland zijn ongeveer 2500 verschillende woonzaken. Al deze woonzaken beschikken over hun eigen website waar alle informatie verwerkt staat. Soms kan het zo zijn dat de websitebezoeker niet de juiste informatie kan vinden. WhatsApp Business zou hier een goede oplossing voor kunnen zijn.

Wat is WhatsApp Business?

WhatsApp Business is een zakelijke app die geschikt is voor zelfstandige ondernemers of MKB-bedrijven. De software is gratis en voor iedereen toegankelijk. WhatsApp Business biedt in vergelijking tot normaal WhatsApp meer mogelijkheden. Zo creëer je een bedrijfsprofiel, heb je verschillende labels, kun je automatisch berichten versturen en kan je snelle antwoorden geven. Op deze manier ben je beter bereikbaar voor je klanten. Zij kunnen je ten alle tijden een bericht sturen. Ook hou je op deze manier privé en werk van elkaar gescheiden. Je krijgt namelijk de vragen niet binnen op je privé nummer maar op je werk nummer.

Hoe helpt chatkracht bij WhatsApp Business?

Websitebezoekers kunnen allerlei verschillende vragen stellen. Dit kan gaan om een bepaald product of de openingstijden. Deze chats komen binnen bij de chatspecialisten van Chatkracht. Zij pakken deze chat op en beantwoorden deze. Deze beantwoorden zij doormiddel van het opgestelde kenniscentrum. Hier staat alle informatie in verwerkt met betrekking tot de organisatie. Op deze manier zijn de chatspecialisten bereid om de chats te beantwoorden. Bent u geïnteresseerd? Neem gerust contact op via de live chat op onze website!

Door Redactie