Elektrische eBike bestellen online

Na lang wikken en wegen is de beslissing genomen: Je gaat een elektrische stadsfiets kopen! Je bent op zoek naar een goede kwaliteit eBike maar die mag uiteraard niet te duur zijn. Dan kom je al snel uit op een elektrische stadsfiets aanschaffen online. Daar liggen de prijzen lager, en de keuze is groter. Vergelijken is online in de webshop ook een stuk eenvoudiger. We zullen je alvast een stukje op weg helpen, zo kun je snel de weg op met een elektrische stadsfiets die perfect bij je past!

Bij Fast Furious vind je een grote keuze aan eBikes in verschillende soorten, maten en prijsklassen. Van goede budget fietsen tot luxe fietsen voor mensen die veel kilometers maken!

Zijn alle eBikes hetzelfde?

Nee, zeker niet. Naast de verschillen in kwaliteit moet je ook rekening houden met de toepassing. Elektrische stadsfietsen hebben meestal een vering in de voorvork, zo rijd je comfortabel over drempels en hobbels in de stad. Sommige modellen zijn voorzien van een extra lage instap wat opstappen en afstappen een stuk eenvoudiger maakt. Je moet ook rekening houden met de actieradius, dat is de afstand die je met de eBike kunt afleggen.

Elektrische eBike bestellen online

Actieradius van Elektrische stadsfietsen

Een flink deel van de prijs wanneer je een eBike wilt kopen zit in de accu. Hoe meer vermogen de accu levert, hoe verder je op één acculading kunt fietsen. Dit varieert van pakweg 30 kilometer tot zo’n 120 kilometer, een groot verschil dus! Wanneer je vooral dicht rond huis fietst kan een elektrische stadsfiets bestellen met een kleinere accu al voldoende zijn, wanneer je lange ritten maakt kun je beter investeren in een model met grotere accu. Dat betekent overigens niet dat de goedkoopste eBike automatisch minder vermogen heeft, er zijn ook goedkopere merken met een uitstekende prijs- kwaliteitsverhouding verkrijgbaar in de webshop.

Waar moet je op letten bij een eBike aanschaffen?

Hier zijn enkele belangrijke zaken waar je zeker bij moet opletten bij een elektrische stadsfiets kopen:

  • Houd rekening met de accu en actieradius voor de afstand die je op één lading kunt afleggen.
  • Sommige fietsen hebben veel versnellingen, het hangt af van jouw rijgedrag of dat praktisch is.
  • Je kunt online goedkoop elektrische stadsfietsen kopen die een stuk goedkoper zijn dan in de winkel met dezelfde of zelfs betere service!
  • Wanneer je niet eerst wilt sparen kan een eBike leasen voor jou dé oplossing zijn.

Op zoek naar een elektrische stadsfiets waar je met plezier op zult rijden? Begin jouw zoektocht in de webshop van Fast Furious.

Door Quinten