Voor mijn werk heb ik 3 jaar iedere dag 50 minuten heen en 50 minuten terug met de auto gereden. Ik ben daarom een paar maanden terug van baan gewisseld, omdat ik de reistijd met de auto en in de file staan een beetje zat werd. Mijn nieuwe baan zit in mijn eigen woonplaats, dus qua reistijd ben ik nu een stuk minder lang de tijd kwijt. Een auto is dan ook weer niet zo handig, dus heb ik een elektrische scooter aangeschaft!

Snel, geluidloos en makkelijk de stad in

De reden waarom ik een scooter wilde, was omdat mijn werk bovendien toch weer net te ver fietsen is (ruim een half uur). Met een scooter ben ik ongeveer een kwartiertje onderweg, dus dat scheelt wel. Het enige nadeel vond ik wel dat scooters vaak een vervelend geluid maken en de uitlaat nogal stinkt, dus mijn keuze was snel gemaakt toen ik een elektrische scooter zag bij ScooterKopenOnline.nl. Het was wel even slikken qua prijs, want elektrische scooters zijn duurder dan normale scooters. Toch was ik al snel overtuigd door ScooterKopenOnline.nl omdat de verbruikskosten van een elektrische scooter wel weer lager zijn. Verder is het natuurlijk ook veel milieuvriendelijker dan een scooter op brandstof! Aangezien ik elke dag naar mijn werk moet, vind ik het belangrijk om mijn steentje bij te dragen en de milieuvervuiling een beetje binnen de perken te houden. En tenslotte is een elektrische scooter ook sneller dan een brandstof scooter, dus ik ben nu ook sneller op mijn werk en sneller thuis!

Door Quinten